Fawlty & Jones Ierse Setter kennel. Ierse Setter pups de achtste week. - Fawlty & Jones Ierse Setter Kennel. Ierse Setter fokker in Limburg met af en toe pups.

Fawlty & Jones
Ierse Setter Fawlty & Jones
Fawlty & Jones

Ierse Setters

Fawlty & Jones

Fawlty & Jones

Born to Run Hondendgopvang
Fawlty & Jones
Ga naar de inhoud


De achtste week


Deze week mogen ze voor de eerste keer mee in de auto. In een bench. En dan met zijn allen naar het centrum van Horst. Eerst een stukje in de doggy-ride, daarna aan de lijn. Midden in een druk winkelgebied. Veel voorbijkomende rammelende winkelwagentjes. Vrachtauto's die moeten lossen. Toeterende auto's, fietsen, brommers, maar vooral winkelende mensen. Veel verschillende mensen. Kinderen. En natuurlijk wil iedereen even de puppy's aaien. Enorm veel indrukken in een klein half uurtje. En dan weer de auto in, terug naar huis.
De pups zijn nu veel buiten. We proberen ze al zo veel mogelijk te leren dat ze buiten op het gras hun behoefte moeten doen. Buiten gaan ze steeds een beetje verder weg en ontdekken daardoor steeds weer nieuwe dingen. Zoals het bosje, waar ze kunnen snoeien en graven. Sommige dappere pups nemen al vast een kijkje in het grote veld samen met onze andere honden.
Ierse Setter Kennel Fawlty & Jones E-nest week 8-3
Ierse Setter Kennel Fawlty & Jones F-nest week 8-1
Ierse Setter Kennel Fawlty & Jones G-nest week 8-2
Ruud en Rob Roefs
Vast 077-4641674
Mobiel 06-10413605
telefoon Fawlty & Jones
adres Fawlty & Jones
facebook Fawlty & Jones
e-mail Fawlty & Jones
Vossenheuvel 6
5966 RG America
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674 / Mobiel 06-10413605
You Tube Fawlty & Jones
You Tube Fawlty & Jones
You Tube Fawlty & Jones
You Tube Fawlty & Jones
Terug naar de inhoud