Fawlty & Jones Ierse Setter kennel. Onze fokplannen met de Ierse Setter. - Fawlty & Jones Ierse Setter Kennel. Ierse Setter fokker in Limburg met af en toe pups.

Fawlty & Jones
Ierse Setter Fawlty & Jones
Fawlty & Jones

Ierse Setters

Fawlty & Jones

Fawlty & Jones

Born to Run Hondendgopvang
Fawlty & Jones
Ga naar de inhoud


Fokplannen


Wij hebben voorlopig geen nest in de planning.
Fawlty & Jones Ierse Setter pup P-nest
Gezondheid

Wij fokken volgens de gezondheidsregels van de Europese Rasverenigingen en de Raad van Beheer, maar stellen daarnaast nog een aantal extra gezondheidseisen aan de honden waarmee wij een nest willen doen. De ouders worden getest op alle voorkomende problemen, waarvoor gezondheidsonderzoeken en DNA testen beschikbaar zijn. Want ook de Ierse Setter kan, net als alle andere rashonden, belast zijn met erfelijke aandoeningen. Wij doen er alles aan om gezonde pups te fokken en de goede kwaliteiten van dit fantastische, adellijke ras in stand te houden en waar nodig te versterken of te verbeteren. Daarbij laten wij ons niet zo zeer leiden door showresultaten, maar besteden we vooral aandacht aan de gezondheidsaspecten.

Wij zijn lid van de Raad van Beheer, de Ierse Setter Vereniging Nederland, de Ierse Setter Club België, de Irish Setter Club Deutschland en the Irish Setter Breeders Club England.
Fawlty & Jones Ierse Setter pups
Pups

Onze pups groeien bij ons in huis op, midden in de woonkamer, en mogen na 8 weken, goed gesocialiseerd en nagenoeg zindelijk, het nest verlaten. Wij stimuleren mensen om in de nestperiode zo vaak mogelijk te komen kijken naar de pups. Zo kun je de groei en ontwikkeling van de pups van dichtbij volgen. Neem een kijkje bij de Puppy Foto's waar je kunt zien wat wij zoal met onze pups ondernemen.

Nadat de pups het nest verlaten hebben, blijven wij graag contact houden met de nieuwe baasjes. Wij staan uiteraard altijd klaar voor tips en adviezen, hoe groot of klein het probleem ook is.
Daarnaast stimuleren wij onderling contact tussen de nieuwe baasjes, zodat zij ervaringen uit kunnen wisselen.
Fawlty & Jones Ierse Setter pups
Inteelt

Onze mening over inteelt:
Het is algemeen bekend dat inteelt grote gezondheidsproblemen met zich mee brengt. Dit blijkt ook uit vele onderzoeken. Het verbaast ons dan ook zeer dat de Ierse Setter Club Nederland in mei 2011 heeft besloten om de regels omtrent inteelt te versoepelen. Wij zijn absoluut tegen inteelt en zijn daarom zeer selectief in het uitzoeken van geschikte reuen voor onze teven.
Wil je meer weten over inteelt en problemen die dit met zich mee brengt, klik dan hier.

Om op een zo verantwoord mogelijke manier met onze honden en de pups bezig te kunnen zijn heb ik de opleidingen Kynologische Kennis 1 en 2, EHBO voor honden, Roedelgedrag en Gedragsproblemen gevolgd. En heb ik de opleidingen Homeopathie en Bach Bloesemtherapie voor Dieren en Fytotherapie afgerond.
 

Wij streven naar gezonde, mooie pups met een vriendelijk en lief karakter.
Onze pups zijn beschikbaar voor serieus geïnteresseerden.

Ruud en Rob Roefs
Vast 077-4641674
Mobiel 06-10413605
telefoon Fawlty & Jones
adres Fawlty & Jones
facebook Fawlty & Jones
e-mail Fawlty & Jones
Vossenheuvel 6
5966 RG America
RUUD en ROB ROEFS
Vast 077-4641674 / Mobiel 06-10413605
You Tube Fawlty & Jones
You Tube Fawlty & Jones
You Tube Fawlty & Jones
You Tube Fawlty & Jones
Terug naar de inhoud