Fawlty & Jones Ierse Setter kennel. Ierse Setter Fantastic Rowan of the Red Empire - Fawlty & Jones Ierse Setter Kennel. Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg, met af en toe pups.

You Tube
FaceBook
Adres
Telefoon Nummer
E-mail
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws > Nieuws 2018

Spirit

Queenstone Keep the Spirit

Onze "Spriet" voor altijd in ons hart ...
Ierse Setter Queenstone Keep the Spirit
Geboren 18-06-2004
23-07-2018

Vorige maand hebben we nog haar 14e verjaardag gevierd. Maar helaas hebben we vandaag dan toch afscheid moeten nemen van onze allerliefste Spirit. Het oudje van onze roedel. Naast Heaven, de stamteef van onze kennel. De eerste jaren van haar leven had ze een ontembare energie. Sprintjes trekken in ons grote veld, maar vooral rondjes rennen rond de vijver, was haar favoriete bezigheid. Daar kon ze enorm van genieten.

Jaren lang was ze onze roedelleider. De laatste jaren werd ze wat milder en mochten de jonkies het van haar overnemen. Als we weer eens een nest hadden, stond ze vooraan om mee te helpen met het opvoeden van de kleintjes. Ze leerde hen vooral respect te tonen voor de ouderen.

Wat ze vanaf haar eerste nest pups altijd is blijven doen, is het poetsen van haar dochter Bliss, kleindochters Flow en Halo en achterkleindochters Kayleigh en Nature. Geregeld werden hun hele koppies door haar helemaal schoon gelikt.

Haar hart was nog sterk. Maar haar lichaam kon niet meer. Vanmorgen is ze nog even bij de zwemvijver geweest. Afscheid nemen van wat haar altijd zo veel plezier heeft gegeven. Ze heeft een super mooie leeftijd bereikt. Maar het doet enorm veel pijn haar los te moeten laten. Haar nakomelingen die hier nog rondhuppelen, verzachten het verdriet. Maar wat zullen we onze "Spriet" ontzettend missen.

Dag lieve meid. Bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven. Je bent voor altijd in ons hart ...

Adres
Telefoon Nummer
E-mail
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu